Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sales@acrylchina.com
Τηλέφωνο: +86-755-89501177
Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο: 86-755-89501177

Κινητό: 86-15994777776

Φαξ: 86-755-89500876

E-mail: sales@acrylchina.com

Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς


———— Σχετικά με το ακρυλαμίδιο Κίνα————


Γεια σας και Καλώς ήρθατε!ACRYL Κίνα Co., περιορισμένη, που ιδρύθηκε το 1998, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας αφιερωμένη επαγγελματικά έθιμο Ακρυλικό περιλαμβάνουντην #39? σχεδιασμό, έρευνα, ανάπτυξη - ΜΕΝΤ, κατασκευή και εμπορία. Εκείνη, βασίζεται στο Χονγκ Κονγκ, έχει ένα θυγατρικές στην ηπειρωτική Shenzhen, Κίνα, που ονομάζεται Shenzhen Xian fenglong Industrial Co, Ltd, η οποία είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την Mainlandand #39; s αγορα. Τώρα, η Κίνα Acryl έχει περισσότερους από 200 ειδικευμένους εργαζόμενους και πάνω από 5.000 τετραγωνικά μέτρα σύγχρονο εργοστάσιο περιοχή.ACRYL Κίνα κατέχει πλέον ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων του κλάδου και end-to-end λύσεων, που καλύπτουν σχεδόν κάθε Ακρυλικό κατασκευή, συμπεριλαμβανομένων Ακρυλικό τρόπαιο, ακρυλική κορνίζα, ακρυλικό Χαρτοστάτης, Ακρυλικό Καλλυντικά display, ακρυλικής επίδειξης κοσμήματος, επίδειξη ηλεκτρονικών προϊόντων, ακρυλικό ξενοδοχείο προμήθειες, ακρυλικό broch-ure κάτοχος, ακρυλικό γραφείο χαρτικών προμηθειών, ακρυλικό τσιγάροκαι κρασί επίδειξη κ.λπ. Ευρύ φάσμα της εμπειρογνωμοσύνης και της ευελιξίας σε αυτές τις περιοχές το επιτρέπουν να ικανοποιήσει τα αιτήματα των παγκόσμιων πελατών και να τους βοηθήσουν στη προσπάθειά τους γιακαινοτομία. ACRYL παγκόσμιων #39? s εκκρεμούν έσοδα δηλώνει ξεκάθαρα ότι έχει γίνει μια ηγετική εταιρεία Ακρυλικό κατασκευή στη Νότια Κίνα.


ACRYL Κίνα Co. ΕΠΕ δεσμεύεται να μονιμοποίηση ποιότητα πρώτα είναι το ιδανικό. Και shehasthe καλύτερη μηχανή εξοπλισμού, ένα, και αυστηρό σύστημα διαχείρισης ποιότητας, και πολύ ισχυρή Randamp; Α ομάδα. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν περισσότερα από 1000 είδη προϊόντων που γεννήθηκε εδώ, και ο αριθμός αυξάνεται κατά 20% κάθε χρόνο. Όλα τα πλεονεκτήματα και τις σπεσιαλιτέ μας επιτρέπουν τους πελάτες να ξεκουραστούν διαβεβαίωσε και Acryl Κίνα θα παράγουν όλο και πιο τέλεια έργα για έθιμο - ers και την κοινωνία.Επιπλέον, η Κίνα Acryl δεσμεύεται να ένα όραμα για ισορροπημένη και αειφόρο ανάπτυξη, τις κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές αρένες. Έχει συσταθεί η εταιρία, καινοτομία, τεχνολογική σύγκλιση και η έννοια της andquot; θα greenandquot? στον κύκλο ζωής προϊόντος. Αυτό περιλαμβάνει Randamp; D, παραγωγή, logistics και εξυπηρέτηση των πελατών. Η εταιρεία έχει επίσης δεσμευτεί για τη μεγιστοποίηση της ενεργειακής αποδοτικότητας και την ελαχιστοποίηση των εκπομπών CO2.Ανυπομονούμε να, Acryl Κίνα θα συνεχίσει να σφυρηλατήσει την ανάπτυξη της Κίνας ακόμα και την παγκόσμια ακρυλικό βιομηχανία. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να λάβει τις προκλήσεις και την τόνωση της καινοτομίας για την παγκόσμια μεταβαλλόμενο πολλούς παράγοντες #39? απαιτήσεις.
Μας andamp ιστορία? ανάπτυξη


1998
ACRYL Κίνα Co, Ε.π.ε ιδρύθηκε.
1999-2005Αναπτύξει κυρίως Αμερικής στην αγορά.
2006-2009Παρακολουθήσουν Shenzhen(China) Διεθνές δώρο και αρχική δίκαιη, εκπομπή του Mega, Πεκίνο Κίνα Διεθνής έκθεση αντίστοιχα σε κάθε χρόνο.
2009Έρευνα και την ανάπτυξη της δικής μας μάρκας από κορνίζα σε 8 τύπους και Πανελλαδική εξυπηρέτηση σύστημα.
2011Επενδύουν και να ξεκινήσει το πρόγραμμα συνέντευξης High-end χαρακτήρα «Μάρκα και πλούτος» με Shenzhen Media Group.
2012Να ονομαστούν ως τη βάση Ακρυλικό κατασκευή για ακρυλικό τσιγάρο πακέτο και οθόνη από μάρκες τσιγάρων σε εθνικό επίπεδο.
2012-2014

Παρακολουθήσουν όλες σχεδόν τις εκθέσεις διαφήμιση και προμηθειών ξενοδοχείο εκθέσεις σε όλη την ολόκληρο στον

2014-2016Ετήσια αξία παραγωγής ξεπέρασε τα $ 10 εκατομμύρια δολάρια.
2016Παρακολουθήσουν GlobalShop 2016 στο Λας Βέγκας, ΗΠΑ και γίνονται φίλοι με πολλούς πελάτες της Αμερικής. Την ίδια στιγμή, επεκτείναμε το εργοστάσιό μας για 5000 τετραγωνικά μέτρα.
2017Επισκεφθείτε την Γερμανία και να παρακολουθήσουν Euroshop έκθεση.
Andamp εμπόριο? Markett